בחירת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/01/2010 | 16:42 | מאת: ישראל

שלום ד"ר, יש לי שאלה שמאוד חשובה לי תשובתך לחולה סוכרת 2 יש אפשרות לבחור איזה איסנולין ארוך הוא יקבל?

שלום ישראל אינסולין הוא תרופת מרשם- זא' רופא חייב לרשום מרשם בכדי שתוכל לרכוש אותה. מכאן שההחלטה על סוג האינסולין היא של הרופא. עם זאת במידה וחולה מעדיף אינסולין אחד על אחר, בטוחני שבמידה וסיבותיו מוצדקות , הוא יוכל לשכנע בכך את רופאו.

27/01/2010 | 16:14 | מאת: ישראל

הסיבה שלי שהבנתי שעם לנטוס יש פחות הזרקות מלבמיר ולטעמי הזרקה חד פעמית עדיפה על 2 זריקות אינסולין ארוך

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול