סוכרת השמנה ואינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/12/2009 | 18:38 | מאת: יצחק לוי

נאמר לי ע"י הרופא שאינסולין ארוך לנטוס אינו משמין האם זה לא הטיפול הכי יעיל לסוכרת2 אז?

שלום יצחק לוי אינסולין ארוך כמו לנטוס ולבמיר גורמים לפחות השמנה מאינסולין אחרים , אך גם הם עלולים להיות כרוכים בעלייה במשקל. בדרך כלל עלייה זו קלה וניתנת למניעה עם דיאטה. כיוון שמינון האינסולין אינו קבוע, אלא משתנה בהתאם לצרכי החולה, אינסולין היא תרופה יעילה ביותר להורדת סוכר הדם. עם זאת חשוב לשלבה כחלק מטיפול כולל בחולה הסוכרת (בשילוב עם תרופות פומיות) ובמעקב רופא סוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול