מעבר לאינסולין וערכים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

08/12/2009 | 12:10 | מאת: ליאת

תוך כמה זמן אחרי החלפת טיפול ללנטוס ערכי A1C צפוים לרדת- כלומר יש זמן מסוים ?

שלום ליאת תחילת טיפול בלנטוס נעשה בצורה הדרגתית - עלייה איטית במינון האינסולין עד שמגיעים למינון הנכון. עם ההגעה למינון המתאים, ניתן לראות שינוי בערך הA1C כבר תוך חודש. עם זאת , כיוון שהקופות בדרך כלל מאשרות A1C כל 3 חודשים, אני באופן אישי עוקב אחר פרופיל הסוכר וA1C כשניתן. פרופיל סוכר יכל לתת מדד מהימן ברוב החולים לגבי רמת הA1C

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול