ויאגרה כן או לא

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/11/2009 | 12:20 | מאת: יהודה

שלום לרופא, אני חולה סוכרת בן 62. לאחרונה יש לי בעיות בזיקפה. האם זה קשור לסוכרת?האם מותר לי להשתמש בויראגה? אם לא אודה לך על פירוט. תודה רבה יהודה

שלום יהודה סוכרת אכן עלולה לגרום לבעיות זיקפה במגוון מנגנונים שונים. ויאגרה ותרופות אחרות מהמשפחה (סיאליס ולויטרה) הן תרופות יעילות בחולי סוכרת במקרים רבים. עם זאת אלו תרופות הניתנות במרשם רופא , לאחר בדיקה מקיפה של החולה. על כן אני ממליץ לך לפנות לרופא הסוכרת שלך ולהוועץ בו בנושא.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול