סוגי אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/11/2009 | 10:57 | מאת: אלעד

שלום רב!! הובחן אצלי סכרת נעורים לפני חצי שנה ומאז התחלתי טיפול באינסולין HUMALOG ליום לפני כל ארוחה, ו LANTUS לליילה. לאחרונה אני מזריק מעט HUMALOG כ 3-4 יחידות לפני כל ארוחה השאלה שלי האם אפשר לבחון אפשרות להשתמש באינסולין ארוך טווח במקום HUMALOG ?

שלום אלעד בסוכרת מסוג 1 מקובל לטפל באינסולין ארוך -לדוגמא לנטוס ובאינסולין קצר לפני הארוחות (לדוגמא -הומלוג) . סוג אחד אינו יכל להחליף את השני ולכן לפני הארוחות אני ממליץ לך להמשיך להשתמש באינסולין קצר. כמו כן, אני ממליץ להמשיך מעקב הדוק אצל רופא סוכרת, מעקב בדיקות עיניים ורגליים שנתיות ובדיקות דם כל כמה חודשים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול