מתוק בחנוכה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

28/11/2009 | 10:51 | מאת: יפית

אם אני מטופלת בלנטוס והכל בסדר ואני מאוזנת, וכבר המון המון זמן שלא אכלתי שום דבר מתוק, ועוד מעט חנוכה... האם יהיה בסדר אם אוכל קצת מתוק בחנוכה?

01/12/2009 | 06:50 | מאת: שירן

אני מרשה לעצמי להתפנק מדי פעם עם איזה משהו קטן ומתוק, אבל זה כי אני משתמשת הרבה זמן בלנטוס והכל אצלי מאוזן כבר תקופה ארוכה. לדעתי זה בסדר כל עוד באמת זה לעתים רחוקות וממש מעט, אבל כדאי להתייעץ עם תזונאית.

01/12/2009 | 17:23 | מאת: שני

בדיוק, אני למשל שומרת ממש בחודשיים שלפני חנוכה רק כדי לפנק את עצמי בסופגניה כדאי להתיעץ עם רופא/תזונאית שמכירים את ההיסטוריה שלך וערכי סוכר לאורך זמן

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול