המוצר ששינה ת חי

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

28/11/2009 | 02:33 | מאת: zvika

שלום שמי צביקה ואני מספק לאנשים מידע חשוב כיצד לשפר את מצב בריאותם . להרגיש טוב יותר וכ'ו .. אם ברצונך לשפר את מצב בריאותך ועוד לעשות מזה כסף ,אוכל לשלוח אליך חומר שיראה לך כיצד עושים זאת ביעילות ובפשטות , המייל שלי הוא [email protected]

שלום צביקה מטרת אתר זה היא לאפשר לחולי סוכרת וקרובי משפחתם פורום בו יוכלו לשאול שאלות בתחום ולהעלות נושאים המטרידים אותם. הפורום אינו מיועד לפרסומות, תרגילי פירמידה או מכירת תכשירים שיעילותם לא הוכחה בצורה מדעית. אבקש ממך להמנע מכך בעתיד.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול