אינסולין והתעמלות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/11/2009 | 14:27 | מאת: מוניקה

אני חדשה בסוכרת ולא ממש התעמלתי חצי שנה עכשיו אני רוצה לחזור אבל לא ברור לי איך זה הולך עם הזרקות צריך להזריק יותר או פחות אם אני יוצאת לריצה? אני מזריקה אפידרה וגם לנטוס פעם ביום

שלום מוניקה במהלך פעילות גופנית, סוכר הדם עשוי לרדת ולכן מומלץ לבדוק את רמת הסוכר לפני ואחרי,בכדי לוודא שהיא אינה נמוכה מדי. בנוסף מומלץ שתהיה בכיסך סוכריה- ליתר בטחון. פעילות גופנית עשויה להוריד את רמת הסוכר גם שעות רבות לאחר סיומה. אני ממליץ לך לקבל הדרכה רשמית בנושא מאחות סוכרת בקופת חולים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול