שילוב לנטוס ולבמיר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/11/2009 | 14:45 | מאת: עדי

הרופא שלי רשם לי גם לנטוס וגם לבמיר קראתי על זה באינטרנט זה לא בעצם אותו דבר? כלומר שניהם לטווח ארוך? מה התועלת אם בכלל בשילוב והאם הוא מותר בכלל ?

שלום עדי אכן לנטוס ולבמיר שייכים לאותה קבוצת אינסולין ואופי פעילותם דומה מאד. השילוב ביניהם בטיפול אינו נפוץ. מאידך , נשמע שאת במעקב רופא סוכרת ובפועל- במידה וטיפול זה שומר על סוכר הדם שלך בערכים התקינים, יתכן וזהו הטיפול הנכון לך. אני ממליץ לך להוועץ בנושא עם רופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול