אינסולינים אנאלוגיים-אין, אחרים-אאוט

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/11/2009 | 13:05 | מאת: רונן

קישור מעניין לדבריו של ד"ר קלינמן המצרף מסמך המאה את המגמה אליה אנו מתכווננים בשנים האחרונות: מעניין http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2226-18423-27270039,00.html

15/11/2009 | 19:22 | מאת: שי

אינסולין אנאלוגי זה אינסולין טווח ארוך כמו לנטוס נכון?

שלום שי ורונן אני מסכים בהחלט עם דר' קלינמן שהאינסולין האנלוגי ארוך הטווח- המכונה גם בזאלי חדש, נכנס בשנים האחרונות במקום גבוה יותר בסכמת הטיפול בחולה הסוכרת בהשוואה לאינסולין מסוגים אחרים. זאת בשל יתרונותיו במניעת ארועי היפוגליקמיה והשמנה. אינסולין אנאלוגי לטווח ארוך כולל תכשירים כמו לנטוס ולבמיר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול