מינון אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/11/2009 | 11:31 | מאת: אריה

היי לך ד"ר אלדור, לפני כחודשיים התחלתי להזריק אינסולין מסוג לבמיר. אני נמצא במעקב אצל רופא ונמצא במעין ניסוי. המינון התחיל מ-12 יחידות פעם ביום (לפני השינה) וכיום הגיעה ל-48 יחידות (כאמור פעם ביום בלבד). שאלתי היא אם יצא לך לשמוע על מקרה כזה? זה דבר הגיוני להזריק פעם ביום מינון כל כך גבוה? למרות שלפי דברי הרופא אין לי מה לדאוג רוצה לדעת את דעתך בעניין... תודה רבה מראש, אריה.

שלום אריה מינון האינסולין הנכון הוא המינון המאזן את הסוכר בדמך. 48 יחידות אינו מינון גדול במיוחד בקרב חולים עם סוכרת מסוג 2 המזריקים אינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול