טיפול

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/10/2009 | 13:51 | מאת: נועם

האם אפשר להתחיל טיפול בסוכרת 2 ע"י אינסולין ולדלג על השלב של הכדורים?

שלום נועם אינסולין הוא עד תרופה ממבחר התרופות הקיימות. יש לו יתרונות וחסרונות ככל תרופה אחרת. ומכאן שכמובן ניתן להתחיל טיפול באינסולין בסוכרת מסוג 2 לפני התרופות האחרות. לפעמים נוקטים בגישה זו כאשר החולה מאובחן עם ערכי סוכר גבוהים ביותר. אין הדבר אומר שהטיפול באינסולין הוא לתמיד. לא פעם ניתן להפסיק את הטיפול ולהחליפו בכדורים בהמשך.

20/10/2009 | 19:23 | מאת: נועם

ואיזה סוג אינסולין אפשר להתחיל? יש כל כך הרבה סוגים אינסולין ארוך יכול להתאים?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול