היפויים!!!

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/10/2009 | 13:08 | מאת: עמית

מה האינסולין הכי טוב ויעיל היום למניעת היפויים,אם יש דבר כזה בכלל?? תודה

12/10/2009 | 13:17 | מאת: אביב

יש כיום הרבה אופציות, האופציות הטובות ביותר למניעת היפוים מנסיון שלי זה אינסולין ארוך (בזאלי) שפועל במשך 24 שעות ועוזר למנוע היפוים כיוון שאין לו פעילות שיא אני מטופל כבר מספר שנים בלנטוס ולעומת NPH שהתנסתי בו גם , מאוד נדיר שיש לי היפו. חשוב לזכור שלכל מטופל יש רופא שיתאים לו את הטיפול הטוב עבורו ולכן מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל

שלום עמית ואביב. מניעת היפואים מושגת בהתאמת הטיפול הנכון לחולה הנכון. בחולים מסוימים ה'סוד' הוא לבדוק ערכי סוכר לאורך היממה. באחרים נעדיף תכשיר אחד אל פני השני. אכן מכלל סוגי האינסולין הקיימים, האינסולין האנלוגי הבזאלי- גורמים לפחות ארועי היפוגליקמיה בהשוואה לטיפול באינסולין שאופי פעולתו קצר יותר או פחות יציב. חשוב להדגיש שבכל חולה המצב שונה והטיפול צריך להיות מותאם לו על ידי הרופא המטפל.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול