שנוי ערכי אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/09/2009 | 07:10 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר אלדור, אני מקבלת לפי הרופא לוימיר בבקר 26 ובערב 44. הייתי אצל רופא מומחה אחר שאמר לי לקחת לוימיר 50 יחידות רק בלילה. איך אני מתנהגת עם הבדלי הגישות(אני בטוחה שרופא שלישי יגיד משהו אחר). האם אני יכולה על דעתי לנסות את שתי האופציות? את האופציה הראשונה אני עושה כבר כמה חודשים, וזה בסדר.אתמול שכחתי להזריק בבקר והזרקתי 45 בלילה וקמתי בצום 92 . מה דעתך? תודה ויום טוב.

שלום דניאלה אכן מדובר בהבדלי גישה. כאמור, צריך להתאים את המינון לחולה. חולה מסוים יסתפק בזריקה אחת של לבמיר וחולה אחר יזדקק ל2 זריקות. לא ניתן לחזות זאת מראש. עם זאת כל שינוי במינון או דרך מתן האינסולין צריכה להיות כרוכה במעקב הדוק של רופא סוכרת.

17/09/2009 | 06:09 | מאת: דניאלה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול