לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

12/09/2009 | 11:09 | מאת: חזי

לד"ר שלום. אני מטופל בלנטוס,לאחרונה המזרק שלי התקלקל. האם כדי לעבור לעט מזרק,או להמשיך עם אמפולות במזרק חדש? בתודה.

שלום חזי לנטוס ניתן לקחת הן באמפולות עם מזרק רגיל והן במגוון מזרקים אוטומטיים . לאחרונה הם הוציאו מזרק שנקרא סולוסטר חד פעמי- יתכן וההזרקה בו עדינה יותר. אתה יכול לנסות את המגוון ולהחליט להמשיך טיפול בהתאם לנוחיותך. אין כאן המלצה לאחד על פני השני אלא המלצה לנסות לראות מה הכי נוח לך.

14/09/2009 | 12:36 | מאת: ליאת

הבחירה היא שלך ומה נוח יותר לך, לי אישית יותר נוח להזריק לנטוס עם הסולוסטאר אבל כל אחד ומה שמתאים לו

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול