הריון לאחר הריון עם סכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

01/09/2009 | 21:43 | מאת: שולמית

אני בהריון 7 (4 ילדים 2 הפלות מאוחרות) בהריון קודם היתה לי סכרת מאוזנת ע"י דיאטה. בבדיקת דם בצום השבוע (שבוע 14) קיבלתי 92.5. האם זהו תמרור אדום, האם כדאי לבצע העמסה עכשיו או לחילופין לעקוב עם מכשיר ביתי?

שלום שולמית עלייך להיות במעקב של רופא נשים המתמחה בטיפול בנשים שסבלו או סובלות מסוכרת הריונית. עלייך להוועץ עימו לגבי תזמון ההעמסה. לאור סוכרת הריונית בעבר, הסיכון שלך לחוות סוכרת הריונית כעת הוא גבוה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול