שינוי במספר היחידות להזרקה.

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

15/08/2009 | 22:06 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר, האם מותר לשנות את כמות היחידות של האינסולין ארוך הטווח? כמו שעושים עם הקצרצר, או שצריך להזריק תמיד את הכמות שהרופא החליט עליה מראש . שבוע טוב ותודה. .

שלום דניאלה את מינון האינסולין ארוך הטווח משנים בהדרגה עד שמגיעים למינון המתאים לחולה. בחולים מסוימים - בהם האינסולין ניתן בלילה ניתן לשנות את המינון עד שמגיעים לערכי סוכר בצום (בבוקר) הרצויים (תלוי בחולה). עם זאת את צודקת שבדרך כלל, אין צורך לשנות את מינון האינסולין הארוך באופן יומי כפי שמשנים את מינון האינסולין קצר בכל ארוחה על סמך כמות הפחממות ורמת הסוכר ההתחלתית.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול