איזון מהיר מידי של סכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/01/2009 | 13:37 | מאת: אלון

לפני כשלוש שנים הייתי מטופל עם שני סוגי אינסולין ולא הייתי מאוזן עם בערך 12 Ha1c. בשלב כלשהו קיבלתי משאבה והיא איזנה אותי מאוד וירדתי ל 7.7. אחרי כמה חודשים של איזון התחילו לי כאבים בכל הגוף וחולשות וכל מיני דברים נוספים ולא יכלתי לעבוד. במיונים לא ידעו מה יש לי ואמרו שאני בריא ואף הרופאים שלי לא ידעו. לפי מה שהבנתי העצבים בדם "השתגעו" מרמת הסוכר מכיוון שלא היו רגילים לרמה הנמוכה. האם עוד מישהו נתקל במקרה כזה ?

11/01/2009 | 19:45 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

לא מוכר לי מצב דומה ל שלך מה ש אתא מתאר אינו דומה ל פגיע ב עצבי הגוף אינני חושב ש התלונות הם בגלל האיזון של הסוכרת שלך

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול