פעילות גופנית לחולה סכרת המזריק לנטוס.

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/07/2009 | 15:40 | מאת: אריק

שלום בן 50 חולה מסוג 2 כבר 3 שנים מעטו שמן עושה 3 פעמים בשבוע הליכות,מזריק לנטוס בבוקר נאמר לי כי עדיף ללכת אחרי ארוחת ערב כדי לשרוף אך זה מאד קשה לי האם זה הכרחי? תודה

שלום אריק עדיף ללכת כל יום. שעת ההליכה עשויה לעזור באיזון(ניתן להשתמש בפעילות הגופנית בכדי לשפר את איזון הסוכר- לדוגמא להוריד את ערך הסוכר לפני השינה) אך עדיף שתלך מתי שנח לך מאשר שלא תעשה זאת בשעת הערב. להליכה אפקט דמוי אינסולין- היא מורידה את ערכי הסוכר בדם ועשויה לשפר את רמת הסוכר גם בשעות שאחרי סיומה. ההמלצה היא ללכת כל יום לפחות 30 דקות (או כל פעילות גופנית אחרת). בהצלחה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול