התרופה ג'נוביה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/07/2009 | 11:15 | מאת: יוני

שלום, איך ג'נוביה יכולה לעזור לי ? גילו לי סוכרת בבדיקות שעשיתי בשבוע שעבר . תודה מראש על תשובתך . יוני

שלום יוני ג'נוביה היא תרופה חדשה שנוספה לאחרונה. היא ניתנת בכדור אחד ביום ומורידה בעיקר את ערכי הסוכר לאחר האוכל. ג'נוביה אינה נחשבת כיום לתרופה הראשונה בטיפול בסוכרת מסוג 2- היא בדרך כלל ניתנת כתוספת למטפורמין- הנחשבת לתרופת הבחירה הראשונה במחלה זו. ככלל ג'נוביה היא אופציה טובה לטיפול ואחת הבעיות עימה שכרגע אינה בשל התרופות והחולים צריכים לשלם עליה מכספם. בהצלחה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול