מספר בדיקות יומיות.

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/07/2009 | 11:04 | מאת: שראל מרום

אני חולה סוכרת לא מאוזן ובודק את רמות הסוכר 12 פעמים ביום ל-6 ארוחות, בדיקה לפני האוכל ושעתיים אחרי האוכל. האם זה בסדר?

שלום שראל זה מצוין. מחקרים הראו שאחת הדרכים להגיע לאיזון טוב יותר היא למדוד את ערכי הסוכר פעמים רבות לאורך היום. במיוחד כשמדובר בחולים המשנים את הטיפול בהתאם למדידה (ז"א חולים המטופלים באינסולין במינון משתנה- עם תיקון לערך הסוכר). מדידות רבות גם יקלו על רופא הסוכרת שלך להתאים את הטיפול באופן מיטיבי. בהצלחה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול