התחלת טיפול

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/07/2009 | 15:47 | מאת: יוחאי

שלום רב מתעתד להתחיל טיפול באינסולין לנטוס האם בהתחלה יש תופעות לווואי כלשהן עד שהגוף מתרגל? או שאין דבר כזה עם אינסולין? שנית, הבנתי שמזריקים פעם אחת ביום האם משנה באיזו שעה? האם צריכה להיות שעה קבועה? בתודה

בדרך כלל אין כל תופעות לוואי עם תחילת טיפול באינסולין-במיוחד כשמתחילים במינון נמוך ועולים בהדרגה. לנטוס בדרך כלל מזריקים פעם ביום- ברוב החולים מתחילים בערב אך ניתן להתחיל בשעות שונות בהתאם לנוחות החולה וערכי הסוכר שלו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול