אמא שלי

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/07/2009 | 19:42 | מאת: רותם

היי, אמא שלי חולת סכרת ולא כל כך מסתדרת עם המחשב. חברה שלה המליצה לה לעבור להזרקת אינסולין ואני קצת חוששת מזה. החברה שלה אמרה לה שזה ישפר לה את איכות החיים אבל לי זה נראה קצת מפחיד להזריק ואני מפחדת שהיא לא תסתדר. כמה זה מסובך? כמה פעמים ביום צריך לעשות את זה? מה החסרונות?[ אשמח לתגובה בנושא.. תודה!

שלום רותם בשנת 2009 הזרקת אינסולין היא קלה מאד. יש לי לא מעט חולים מבוגרים שמסתדרים עם זריקות אינסולין. בדרך כלל מתחילים בזריקה אחת ביום של אינסולין בזאלי ובמינון נמוך(בסוכרת מסוג 2), אך זה יקבע על ידי רופא הסוכרת. לגבי שיפור באיכות חיים- איזון רמת הסוכר המושגת ללא ספק גורמת לחולים לחוש טוב יותר וגם לחוש בשיפור באיכות החיים(זה הוכח מחקרית) קיים היום מערך שלם שתומך בחולים המתחילים טיפול באינסולין, בקופת חולים. מכאן שבמידה וזו המלצתו של רופא הסוכרת, אין לה מה לחשוש. בהצלחה.

19/07/2009 | 15:21 | מאת: רותם

תודה רבה על העזרה! רותם

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול