מקסימום אינסולין?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/07/2009 | 10:02 | מאת: דניאלה

מה הכמות המקסימלית של אינסולין (מהיר+ארוך) שמותר להזריק ביום.

שלום דניאלה אינסולין היא תרופה נטולת מינון וניתן להזריק כמה שצריך. עם זאת במינוני אינסולין גבוהים מאד אנו בדרך כלל מחפשים תהליכים אחרים הגורמים לתנגודת לאינסולין- לדוגמא- זיהומים, חוסר התמדה בדיאטה, השמנה וכד'. מינונים אלו בדרך כלל גבוהים מיחידה לקג' אך זה תלוי בסוג הסוכרת (בסוכרת מסוג 1 בדרך כלל המינון הנדרש סביב ערך זה או נמוך, בסוג 2 גבוה מזה). הערך בו נחפש תהליך אחר משתנה על בין חולה לחולה. בנוסף ניתן לתת תרופות המגבירות את הרגישות לאינסולין באנשים הצורכים מינונים גבוהים מאד. לפעמים זה עובד.

15/07/2009 | 19:13 | מאת: דניאלה

איזו תרופה מגבירה את הרגישות לאינסולין? תודה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול