הטיפול באינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

09/07/2009 | 14:42 | מאת: יאיר

שלום אני לקראת התחלה של טיפול באינסולין לנטוס לאחר התייעצות עם הרופא ואחות סכרת , הבנו שזה האינסולין שהכ י מתאים לי ולאורח חיי הבנתי מהם כי לנטוס מאפשר גמישות יחסית בזמני ארוחות זה נכון? וגם שהוא מוזרק פעם ביום בלבד אשמח לתגובה ודיעה שלך תודה מראש

שלום יאיר לנטוס שייך למשפחת האינסולינים הבזאלים החדשים. קבוצה זו של תכשירי אינסולין נוחים מאד לשימוש. הם אכן פחות קשורים לזמני ארוחות כיוון שהם פועלים לאורך היום ברמה נמוכה וקבועה. בכך הם יעילים בהורדת ערכי הסוכר בצום. לנטוס הוא אכן מוזרק פעם ביום , בדרך כלל לפני השינה אך זה מותאם לחולה ולסדר יומו. סהכ בחולה המתאים , האינסולין הבזאלי הוא תרופה מצוינת. בהצלחה בטיפול

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול