למה לבימיר?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

09/07/2009 | 07:15 | מאת: דניאלה

אם אני מזריקה נובורפיד לפני הארוחות. אז בעצם בשביל מה הלבימיר?

שלום דניאלה ללבמיר שימושים רבים . זה תלוי בסוג הסוכרת שלך . באופן כללי הוא מספקת רמה קבועה יציבה ונמוכה של אינסולין בגוף. בחולי סוכרת מסוג אחד זה חיוני לאורך היממה. בחולי סוכרת מסוג 2 זה עוזר לווסת טוב יותר את ערכי הסוכר בצום ולפני הארוחות. בכדי לענות על שאלתך אזדקק ליותר פרטים.

09/07/2009 | 19:38 | מאת: דניאלה

שמעתי על זריקה בשם באייטה. מה תפקידה ? האם יש מצב שהיא תגרום לנפילות סוכר? תודה על כל התשובות שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול