אינסולין וסרטן

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

08/07/2009 | 09:10 | מאת: הדס

בוקר טוב, רציתי לדעת עד כמה אכן אפשר להיות רגועים כאשר משתמשים באינסולין לנטוס , אחי משתמש באינסולין זה כבר למעלה משנה ואנו שוקלים לשנות את הטיפול ואולי את סוג האינסולין. אנא עזרתך. הדס

08/07/2009 | 15:26 | מאת: עמיר

אני מזריק את האינסולין הזה כבר מס' זמן רב ואני מאוד רגוע מכיוון שהמחקרים שהראו קשר הינם בעייתים ובנוסף ארגוני הבריאות בעולם ממליצים להמשיך לקחת ולא להפסיק לקחת את התרופה

שלום הדס. אני ממליץ לך לקרוא את התכתובת הענפה בנושא בימים שעברו. בקצרה, כל ארגוני הסוכרת בארהב, ארופה וישראל יצאו מיד עם הצהרה שכרגע ההוכחות חלשות מכדי לשנות דבר מה בטיפול. הצהרה זו באה לאחר בחינה מדוקדקת וביקורתית של הפרסומים שיצאו. אני חושב שכרגע מומלץ להמשיך לקבל את המלצות האיגודים. על פי ההוכחה כרגע, שינוי הטיפול עלול להזיק יותר לחולים מאשר המשך התרופה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול