אינסולין בקירור

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/07/2009 | 17:42 | מאת: בנימין

שלום אני מזריק אינסולין ונוסע לחול לכמה שבועות . איך שומרים על הקירור של המזרקים הנוספים שאני לוקח איתי ( מעבר לאלו שאני כבר משתמש בהם והם אינם צריכים קירור ) האם יודע לכם על חברה שיש לה מוצר שמירת קור שיכול להתאים? בתודה, בנימין

בטיסה- תקח אתך את המזרקים למטוס ותבקש שיאכסנו במקרר של המטוס (כדאי להודיע על כך מראש לחברת התעופה). אל תשלח את האינסולין במזוודה כי הוא עלול לקפוא ולאבד את פעילותו. בהמשך הטיול- תכשירי האינסולין הקיימים כיום יכולים לשרוד מחוץ למקרר מספר ימים (אפילו עד חודש). כך שבמעברים למלון ובחזרה אין בעיה כל עד והם לא יחשפו לטמפרטורה קיצונית (אדן חלון של רכב ביום חם וכד').בכל זאת עדיף לשמור אותם בקרור בהגעתך למלון. טיול מהנה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול