יש לי הרגש מוזרה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/07/2009 | 21:21 | מאת: למה מגינים על הלנטוס בשיניים

לאחר שעברתי על כל מיני תגובות בכמה אתרים אני מרגיש שמגינים על הלנטוס בשיניים כאילו שיפסידו מניות או משהו, למרות שחלק מהחולים אפילו שאלו על אופצית מעבר לאינסולינים אחרים של חברות אחרות, והתשובות לא!!!!!!!!1 תשאר עם הלנטוס,אז מה אם ארגוני הבריאות הרגיעו,כדאי שתראו את הלינק הזה על מנת שתבינו במה מדובר http://www.youtube.com/watch?v=-5uVrbH9lME ושם גם מדובר ביצרנית תרופות מהגדולות בעולם

04/07/2009 | 21:54 | מאת: יערה

פשוט מי שמאוזן עם הלנטוס אז אין לו שום סיבה להחליף את האינסולין משרד הבריאות וכן ארגוני הבריאות בארה"ב ובאירופה אמרו שהוא בטוח לשימוש ראו שהמחקרים עוד לא הוכיחו כלום...בקיצור - סערה בכוס תה... לי הוא לנטוס הוא מצויין ואני רגטועה אבל אני בטוחה שנ=מי שלא רגוע יכול ללכת לרטפא ולהתייעץ ולקבל תשובות או לפעול אחרת... בריאות לכולנו

04/07/2009 | 21:56 | מאת: אני

ולא רגוע רק שתדעו שנפתח קו טלפון של תמיכה של חברת סאנופי אוונטיס שם אפשר לקבל תשובות על כל השאלות המטרידות לי זה מאד עזר 1700509595

לגבי הלינק ליוטיוב ותאורית הקונספירציה- הנואם שייך לתנועת הסיינטולוגיה ויש לו אג'נדה שלמה משל עצמו לגבי חברות התרופות. תבחר אתה למי להאמין. לגבי לנטוס- לאחר בחינה בעין מדעית מבוקרת ומפוכחת, הגיעו כל האיגודים המקצועיים להחלטה גורפת שאין מקום להסיק מסקנות פעילות על סמך המחקרים שפורסמו. העקרון המנחה כרגע הוא שלאור רמת ההוכחה החלשה, הפסקת התרופה עלולה להסב יותר נזק לחולה מאשר הסיכון המדובר. אף אחד לא מגן על לנטוס. מגינים על טובת החולה ועל האמת המדעית וההוכחה המדעית הקיימת כיום.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול