אינסולין HUMULINE

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

04/01/2009 | 09:08 | מאת: איריס

שלום רב ד"ר. אימי קיבלה לאחרונה את האינסולין הנ"ל. 70/30%. במקביל היא נוטלת METFORMIN 1 ביום, פעם זה היה 3 ביום. מיקרופירין 100, 1 ביום.- רמיפריל 5מ' 1 ביום סימבקסון 40 1 ליום.רציתי לברר כיצד משפיע האינסולין הנ"ל. האם לטווח קצר או ארוך, האם יש לאכול מייד אחרי ההזרקה או להמתין כדי שהאינסולין יפעל. כמו כן,רמות הסוכר שלה בבוקר נמוכות, אפילו תקינות,אבל בלילה הן מאוד גבוהות , 480. היא נוטלת 32 יח' אינסולין לפני ארוחת הערב. לעצתך ועזרתך אודה איריס

04/01/2009 | 11:28 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

טווח פעולה של אינסולין HUMULIN 70/30 כ 12-14 שעות אינסולין זה מורכב מ 2 סוגי אינסולין טווח פעולה בינונית ו טווח פעולה קצר צריכים להזריק אותו 20 דקות לפני שאוכלים יש לי הרושם ש ל אימא שלך לא מתאים אינסולין זה בכל מיקרה יש לפנות ל רופא שלה

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול