אינסולין לנטוס וסרטן

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/07/2009 | 13:00 | מאת: סיון

ד"ר אלדור שלום, אינני מבינה משהו , יש מחקר שיצא המראה קשר בין אינסולין לנטוס לסרטן, האם עליי להתחיל להשתמש באינסולין אחר בינתיים עד שתתבהר התמונה ? אנא עזרתך

ראי את תשובותי בנושא לשואלים הקודמים. בקצרה, הן ארגון הסוכרת האמריקאי, הן האירופאי והן הישראלי יצאו בהצהרה חד משמעית שרמת ההוכחה כרגע נמוכה ביותר ולכן אין מקום להפסיק או להחליף טיפול בלנטוס. המחקרים שיצאו חלשים ביותר ומחייבים מחקר מעמיק יותר אך כרגע הרושם הוא שאין בכך די בכדי לשנות טיפול. על סמך המאמרים שיצאו, יגרם יותר נזק מהפסקת התרופה כרגע מאשר מהמשך הטיפול בה.

04/07/2009 | 21:56 | מאת: רוני

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול