בדיקת A1C ובדיקת FRUCTOSAMINE -המשך

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

28/06/2009 | 21:54 | מאת: שלמה

אודה לרופא באם יסביר לי למה התכוון שאמר גם פרופיל סוכר 7 נקודות ביום לא בדיוק הבנתי זאת והאם התכוון שהתוצאה שיצאה 453 היא ירידה בA1C. תודה

פרופיל 7 נקודות : הכוונה למדידת סוכר באצבע במכשיר ביתי 7 פעמים ביום- לפני ואחרי כל ארוחה ולפני השינה. גם מפחות מדידות אפשר להוציא מידע רלוונטי. לגבי פרוקטוזמין- ישנו חישוב המרה של פרוקטוזמין לA1C- בהערכה גסה 453 דומה ל9.5 אבל זה מאד גס. כאמור- אני מעדיף מדידות סוכר באצבע באמצעות מכשיר ביתי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול