סכרת 2

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/06/2009 | 16:20 | מאת: dalia

אני סכרתית מזה 10 שנים, טופלתי בעבר בגלוקופג' 850X3, גלובן X3 וג'נוביה פעם אחת ביום, הסוכר אצלי בצום בבוקר מאוד גבוהה בערכים של כ-280 לאחרונה ניתן לי ע"י הרופא לנטוס 6 יחידות בערב לפני השינה, וכן במקום גולובן פעם אחת אמריל בערב ואני עדיין בבוקר בצום עם ערכים גבוהים.לאחרונה התחלתי לעשות פעילות גופנית. שאלתי היא האם צריך להגדיל את היחידות ו/או האם אני יכולה לקחת את הלנטוס בבוקר

נשמע שניתן לעלות במינון הלנטוס בהדרגה עד שתגיעי לערכי מטרה בבוקר. עם זאת זה חייב להעשות במעקב רופא הסוכרת שלך. ניתן גם לקחת את הלנטוס בבוקר. בדרך כלל עוקבים אז אחר רמת הסוכר לפני ארוחת ערב ועולים בהדרגה במינון. בכל מקרה- כל השינויים האלו רק במעקב רופא הסוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול