הלנטוס הינו תחליף של אנסולין בזאלי מה עם הבולס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/06/2009 | 11:11 | מאת: כטאם

האם אני צריכה בנוסף ללנטוס לקבל גם במשך היום אנסולין?אני מקבלת עד היום ולמשך כ 5 שנים טיפול פומי לסכרת לאחרונה התחילו עליות מועטות ברמת הסוכר אצלי.רופא המשפחה שנו גם אנדוקרינולוג ומומחה טפול סכרת המליץ לי על שינוי הטיפול ללנטוס!אני צריכה יותר הדרכה והאם כדאי לי המעבר?בבקשה תענו לי מהר!!!

אין תחליף לעצתו של רופא סוכרת המכיר אותך זמן רב. לנטוס היא תרופה מצוינת בטיפול בסוכרת מסוג 2 ובדרך ניתנת לפני או ללא טיפול באינסולין לארוחות. בדרך כלל משלבים אותה עם טיפול פומי. קשה לי לחוות דעה מדויקת לגבי מצבך הכללי אך הוספת לנטוס לטיפול בסוכרת מסוג 2 היא טיפול מקובל וגם יעיל במקרים רבים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול