12 שעות או 24?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

17/06/2009 | 08:06 | מאת: אלי

אבלל הבנתי שבהוראות שלו כתוב שהוא עובד עד 24 שעות וכך אמר לי גם הרוקח שקרא עליו

משך הפעולה של האינסולין פורטמין תלוי במינון ובחולה. בדרך כלל אנו מתייחסים אליו כבעל מינון אפקטיבי ל12-18 שעות. כיסוי יומי בתכשיר זה בדרך כלל ניתן ב2 זריקות- אך זה תלוי בחולה ובמינון. תבדוק עליך כמה זמן משפיע האינסולין. זו הדרך הטובה ביותר לדעת. במידה ורמות הסוכר מתחילות לטפס 12 שעות לאחר ההזרקה (סוכר לפני הארוחות) אז כנראה שאז הוא מאבד מהשפעתו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול