נרשמתם כבר לקייטנה??

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

04/06/2009 | 16:41 | מאת: אלון

כמו כל שנה האגודה לסוכרת נעורים מוציאה מחנה קיץ לילדים ונערים עם סוכרת נעורים למשך 5 ימים. הקייטנה תיערך השנה בקיבוץ גונן. אז אם אתם בגילאי 9-17, בואו לקייטנה, זה חוויה שלא שוכחים. פרטים נוספים באתר הבא: http://www.jdrf.org.il/news.php?op=a&id=221 או בטלפון: 03-5160171.

אכן שמעתי מכמה מקורות שהקיטנה- מעבר להיותה מהנה, היא גם מקום מצוין ללמוד בו על המחלה ועל צורות הטיפול השונות (מהמפגשים עם חולים אחרים)

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול