האם השאלה מתאימה ?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/06/2009 | 13:25 | מאת: גדי

שלום דר'. הסוכר שלי נע בין 90 ל - 135.(זה קופץ בעיקר אחרי שאני אוכל פחמימות, אפילו קמח מלא). האם אני יכול לשמור על איזון הסוכר בלי תרופות ? תודה גדי.

האם יש לך סוכרת? האם אתה נוטל תרופות אחרות?. הערכים שרשמת הם בגדר הנורמה לאחר האוכל אך בצום 135 זה מעט גבוה. לא ברור לי מתי אתה מודד סוכר. כלל עם אלו הערכים שלך לאחר האוכל, אז אורח חיים בריא - פעילות גופנית ודיאטה למניעת השמנה או ירידה במשקל במידה ואתה סובל מעודף משקל יכולים למנוע או לדחות הופעת סוכרת עתידית.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול