שאלה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

02/06/2009 | 14:04 | מאת: שאול

שלום דוקטור רועי. רציתי לשאול אותך האם ניתן לרכוש אינסולין או לקבל בבתי מרקחת בחו"ל בדרום אמריקה או בהודו ומה הפרוצדורה מכיוון שאני מתכנן טיול של כמה חודשים בחו"ל ועניין האינסולין הוא די קריטי כמו שאתה מבין. תודה שאול

אינסולין קיים בכל מדינה בעולם. הבעיה שזו תרופת מרשם ולא ניתן לרכוש אותה בדרך כלל ללא מרשם רופא. הדבר שונה ממדינה למדינה וקיימות מדינות מסוימות בהן מקפידים פחות על הדבר. בכל מקרה אני ממליץ לך להוועץ באגודה הישראלית לסוכרת- אני בטוח שאתה לא הסוכרתי הראשון שנוסע לטיול ארוך וללא ספק ניתן לפתור את הבעיה בדרכים שונות. כמו כן יש להקפיד שהאינסולין יעלה איתך למטוס - במידה וישאר במזוודה הוא עלול לקפוא ולצאת מכלל שימוש

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול