גלוקומין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

31/05/2009 | 20:53 | מאת: יעקב

איך אני יודע אם המטפורמין עוזר לי ומשפיע עליי עשיתי בדיקה ב 19:00 והיה 260 ולאחר 3 שעות לא ישתנה היה 271 כמה פעמים בדקתי זאת אם הסוכר לא יורד שעתיים לאחר האוכל אז הכדור לא עוזר? זה בדיקה טובה לדעת? אני רוצה לומר זאת לרופאה שלי

למטפורמין לוקח זמן להתחיל לעבוד. ישנם חולים ששמים לב לירידה בערכי סוכר מיד עם התחלתו ואילו בחלקם הדבר לוקח זמן רב יותר. הדרך הנכונה למעקב אחר השפעת התרופה היא במעקב אחר A1C. בנוסף פרופיל יומי של מספר רב של בדיקות יכל לנבא את הA1C ברוב החולים. ערכים סביב 270 נשמעים לי גבוהים ועליך להוועץ ברופא הסוכרת שלך לגבי התאמת הטיפול התרופתי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול