לבימיר ולנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/12/2008 | 11:20 | מאת: בני

רציתי לקבל מידע על אינסולין לבימיר מול לנטוס, על שניהם הומלץ לי ואני לא מבינה את ההבדלים ?

30/12/2008 | 15:11 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

do kbyux udo kcnhr vo thbxukhbho czkhho vpugkho k yuuj trul ha vusgu, c xhpru, a kcnhr mrhl kvzrhe kpgnho pgnho c huo

30/12/2008 | 15:14 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

גם לנטוס ו גם לבמיר הם פועלים ל טווח ארוך יש הודעות ב סיפרות ש לבמיר צריך להזריק לפעמים פעמים ב יום

01/01/2009 | 11:12 | מאת: ריטה

בלבמיר לא הייתי מאוזנת בכלל,הרגשתי ממש רע, אבל בגלל שעדיין לא רציתי להתעסק עם משאבה ולא רציתי להזריק הרבה פעמים הרופא נתן לי תקופת נסיון עם לנטוס שהפכה בסופו של דבר גם לטיפול הקבוע שלי,אני מרגישה מצוין איתו ומאוזנת הרבה יותר, וכמו שהדוקטור אמר, אני מזריקה פעם אחת ביום ולא פעמיים, ככה שיצא לי עוד יותר טוב.

04/01/2009 | 11:35 | מאת: דוני

שלום בני ממה שאני יודע (אני מטופל בלנטוס כבר כנמה שנים ובהתלחה) הלנטוס נותן כיסוי של 24 שעות ואילו הלבמיר לא ולכן צריך להזריקו פעמיים ביום ולא פעם אחת כמו את הלנטוס שנית, הלנטוס גורם לפחות היפויים מאותה הסיבה ולכן בטוח יותר לשימוש

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול