אינסולין לנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/04/2009 | 19:07 | מאת: גבי

במסגרת ניסיוני לאזן את המחלה כלכל שניתן, אני מנסה להוריד את ערכי ה A1C שלי שכרגע עומדים על סביבות 8 % . עברתי להזריק אינסולין בש/ם לנטוס לא מכבר, כדי לשפר את המצב רציתי לשמוע ממישהו שאינסולין זה עזר לא להוריד את ערכי ההמוגלובין תודה

23/04/2009 | 22:23 | מאת: דבורה

שלום גבי, אני יכולה לספר לך רק מניסיוני האישי, כי אני משתמשת כבר תקופה ארוכה בלנטוס שאכן זה מאד סייע לי באיזון של ערכים אלו.

אינסולין בכלל היא תרופה יעילה ביותר בהורדת רמות סוכר הדם. בין התכשירים הקיימים ישנם אינסולינים קצרי פעולה וארוכי פעולה. לנטוס הוא אינסולין בעל משך פעולה ארוך ואופי מאד יציב ועדין(שייך לקבוצת האינסולינים הבזאלים- בינהים גם לבמיר וNPH). הוא מקל מאד על טיפול בחולי סוכרת והורדת רמות הסוכר והHbA1c. לנטוס אכן תרופה מצויינת ויעילה ביותר להורדת רמות HbA1c בחולים המתאימים לכך אך חשוב שזה יעשה במעקב הרופא המטפל ותוך "דיאלוג" תמידי בינו לבין החולה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול