אוכל

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/12/2012 | 14:04 | מאת: יוכבד

האם מותר לאכול בתת פעילות בלוטת מגן כרובית כרוב צנון קולורבי

שלום יוכבד בתת פעילות בלוטת המגן לעטים ממליצים להזהר מאכילת מוצרים המכילים סויה, אפרסקים, ברוקולי, תותים וכד'. ירקות ופרות אלו עלולים להשפיע על פעילות הבלוטה. מאידך אין המלצה גורפת להגבלה תזונתית מוחלטת בחולה המטופל בתת פעילות הבלוטה באלתרוקסין, ומאוזן. מכאן שעלייך להוועץ באנדוקרינולוג שעוקב אחריך לגבי שינוי בהרגלי התזונה ותוך מעקב אחר תפקודי בלוטת התריס (המגן) לוודא שאינם מלווים ביציאה מאיזון.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול