גלובן כתרופה בסוכרת הריונית

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/03/2009 | 07:37 | מאת: שלי בלמס

שלום, שמי שלי וגילו לי סוכרת הריון לפני כשבועיים. מאחר ועם דיאטה ערכיי לא היו יציבים רשם לי הרופא את התרופה: גלובן (glibenclamide) שבדף לצרכן שלה כתוב שאין לנטול אותה בהריון. האם זה מסוכן בהריון? מה הסיכון? מדוע הרופא המליץ על תרופה זו אם כך? תודה.

13/03/2009 | 12:38 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

אינני יודע למה ב הריון הומלץ לך טיפול עים גלובן ממליץ לך לבקש הפניה ל מתלקה ל סיון הריוני למשל בבלינסון שם תקבלי יעוץ רציני ו טיפול נכון

14/03/2009 | 14:09 | מאת: קרן

גלובן להריון? האם לא עדיף טיפול באינסולין בזאלי בסוכרת הריונית בדומה לטיפול ההזרקתי של סכרתיים, הזרקה פעם ביום ו"סידור המערכת"?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול