ההבדל בין סוגי זריקות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/10/2012 | 21:26 | מאת: שאול

אבקש לדעת מה ההבדל בין ויקטוזה לבין באייטה. כמו כן ברצוני לדעת כמה זריקות באייטה ביום, ושעות ההזקרה, והאם בבוקר בצום? תודה לך עבור התשובה!

שלום שאול מנגנון הפעולה של הויקטוזה והבייטה דומה- שינהם דומים בפעולתם להורמון GLP1. מאידך, את הבייטה יש לקחת כ45דק' לפני ארוחות עיקריות, פעמיים ביום ואת הויקטוזה ניתן לקחת פעם ביום וללא קשר לארוחות. כיוון שהטיפול בתרופות אלו דורש עלייה הדרגתית במינון , יש לעשותו רק תוך מעקב הדוק של רופא הסוכרת שלך. אני ממליץ לך להוועץ בו בהקשר אופן נטילת תכשירים אלו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול