תגלית חדשה לטיפול עתידי בסוכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

19/07/2012 | 23:23 | מאת: דנה

בחדשות ערוץ 2 לפני יומיים פורסמה כתבה שרןפא ישראלי גילה תגלית שיכולה לטפל במחלות כגון סוכרת פרקינסון ואלצהיימר . האם אתה יכול להסביר איך זה יעזור לסוכרת {סוג 2} האם בעתיד ימצא פתרון מוחלט לסוכרת גם באנשים שכבר חלו .

שלום דנה מדענים רבים ברחבי העולם עומלים ימים כלילות בכדי להבין ולמצוא מזור למחלת הסוכרת. איני יודע במה דנה הכתבה שפורסמה בערוץ 2. תגליות רבות מופיעות בספרות המדעית מדי יום וערוצי הטלויזיה בוררים להם את אלו שנראים מושכים יותר לקהל (בלא קשר ישיר למשמעות המדעית של הממצא). כבר עכשיו הטיפול בסוכרת טוב ויעיל יותר משנה לשנה. השינויים בתחום משמעותיים ותרופות חדשות מתווספות כל הזמן. כבר היום, חולי סוכרת חיים יותר ואיכות חייהם טובה יותר בהשוואה לחולים שטופלו לפני 10 שנים. כולי תקווה שמגמה זו תמשך ובעתיד נוכל למנוע את הופעת המחלה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול