אינסולין +תרופות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/06/2012 | 18:04 | מאת: יקי

התחלתי לקחחת אינסולין פעמיים ביום. האם אפשר להפסיק עם התרופות?

שלום יקי קביעת סוג ואופי הטיפול בסוכרת הוא תהליך הכרוך ובהתאמת הטיפול לאופי החולה ומחלתו. בדרך כלל מוסיפים תרופות ומסירים תרופות לפי הצורך. בסוכרת מסוג 2, הוספת אינסולין בדרך כלל באה בנוסף לטיפול התרופתי הפומי ולא במקומו. לעטים ניתן להפסיק טיפול בתכשירים שפעילותם דומה לאינסולין או שנמצאו לא יעילים. לגביך, אני ממליץ לך להוועץ ברופא הסוכרת שלך לגבי המשך התרופות הפומיות ושילוב הטיפול באינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול