אינסולין לא מגביל

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/06/2012 | 11:14 | מאת: אריה

מי שאומר שאינסולין לא מגביל בחיים שלו לא היה תלוי באינסולין מי שאומר שאינסולין הוא הטיפול הטוב ביותר לסכרת לא התנסה בטיפול בסכרת אינסולין הוא הטוב ביור מבין כל הכדורים זה נכון אבל אי אפשר לאזן סכרת ב80% וגם לא 50 אני יותר מ20 שנה סכרתי מעולם עם כל האינסולין וכדורים לא הייתי מאוזן יש רק פתרון לסכרת מסוג 2 לאכול 80% פחות ממ ה שאוכלים וזה יכול לקרות רק עם טיפול בהשמנה עי ניתוח בריאטרי די פשוט נותחתי לפני חודשיים עי דר חזן דוד מבית חולים כרמל במשך חודשיים הורדתי 20 קג אני לא מזריק אינסולין לא לוקח כדורים נגד לחץ דם ולא יושן עם סיפ אפ כחולה זה השרון ואינסולין מגביל מאוד בעיקר בקייץ מעל 30 מעלות ובחורף במינוס

18/06/2012 | 11:50 | מאת: שרוני

אני סוכרתי "רק"13 שנה,אבל,חוויתי רבות מהחוויות המוזכרות ב-מייל שלך.אני מתחיל להתעניין בנתוח באריאטרי ואהיה אסיר תודה לך אם אוכל לכתוב ישירות אליך או לדבר איתך בטלפון

18/06/2012 | 12:02 | מאת: אריה

תשכח לי המייל שלך

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול