אחזקת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/06/2012 | 10:58 | מאת: רונית

שלום רב, האם ניתן להחזיק אינסולין קצר טווח (נובורפיד) בתיק מחוץ לבית בימים חמים?

18/06/2012 | 13:42 | מאת: זק

אינסולין יכל לעמוד בחום של עד 25 מעלות רצוי,אני לוקח אינסולנן בתוך תרמוס ביחד עם קרח לא יותר מ5 שעות.ליפני הפתיחה של המזרק חייב כל הזמן ליהיות בקרור.

שלום רונית וזק נובורפיד אינו מתפרק מהר וניתן להחזיקו בטמפרטורת החדר עד 4 שבועות. ניתן לקחת נובורפיד בתיק עימך , או בכיס גם בימים חמים. כך נוהגים כל חולי הסוכרת מסוג 1 הנזקקים לזריקות תכופות של אינסולין לאורך היום. עם זאת, חשוב לזכור לא להשאיר את האינסולין בתיק ברכב ביום חם. הוא עלול לאבד מפעילותו בעקבות חשיפה כזו לחום.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול