הצעה לשואלים בפורום - לפני שמעלים שאלה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/06/2012 | 11:39 | מאת: דרור

היי , ראשית, אני חושב שהפורום מאד עוזר ומלא ידע. הייתי מציע לכל אחד ששואל שאלה - לרשום בנושא - את עיקרי הדברים , ולא סתם "סוכרת" או "שאלה", בכדי להקל בחיפוש על משתמשים נוספים בפורום. כך גם כל אחד , לפני שהוא שואל יוכל לבדוק אם כבר נשאלה שאלה דומה וניתנה עליה תשובה. :-) תודה - דרור

11/06/2012 | 18:28 | מאת: זק

דרור היקר . קח אויר ובבקשה תסביר באופן פרטני למה אתה בדיוק מיתכוון ואיך הדיונים כמו שהם .מפריעים,באמת לא הבנתי.

אני מסכים עם שניכם. מחד , לכל שואל מגיעה תשובה. מאידך, אנסה לחדד את שמות הכותרת של תשובותי בכדי להקל על חיפוש בפורום.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול