שימוש נכון בלנטוס בהתאם למדד

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/06/2012 | 13:27 | מאת: מעיין

כרגע הסוכר עומד על 120 עם יהא ונכון יהיה להשתמש בלנטוס? הנני בת 55+ סובלת מסכרת כבר 10 שנים מטפלת באמצעות כדורים ולנטוס באופו יומיומי. בתודה מראש :)

שלום מעיין לא ברורה לי השאלה. כיוון שאת מטופלת בלנטוס וכדורים, וערך הסוכר נמוך- למיטב הבנתי הגעת לערך זה בין היתר בזכות הטיפול בלנטוס. ההחלטה על מינון הלנטוס בדרך כלל מתבצעת על סמך הסוכר לאחר הלקיחה (במידה ונוטלים בלילה - קובעים את המינון על סמך הסוכר בבוקר שאחרי). אופי הפעולה האיטי של לנטוס מוריד את הסיכון לנפילות סוכר ומאפשר קביעת מינון על סמך מידת האפקטיביות של המינון ההתחלתי או הקודם. אני ממליץ לך להוועץ באופן ישיר עם רופא הסוכרת שלך לגבי אופי השימוש היומי בלנטוס.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול